Голова ЛОР заперечив свій тиск на колег

15:37 15 листопада 2017 р.

Фото до новини

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин має намір допрацювати на цій посаді до 2020 року, тобто до наступних чергових виборів в обласну раду.


Голова ЛОР має намір допрацювати на цій посаді до 2020 року

Про це він заявив сьогодні, 15 листопада, під час прес-конференції на тему: «Другий рік роботи Львівської обласної ради VІІ скликання», яка відбулася у Львівському прес-клубі.

- Мене часто питають про мої наміри на виборах до Верховної Ради чи президентських виборах, які відбудуться дуже скоро. І я завжди відповідаю: я хочу бути головою Львівської обласної ради на той термін, на який мене обрали, - каже він.

Він підрахував, що за минулий рік Львівська обласна рада провела сім сесій,  14 пленарних засідань, 123 засідання профільних комісій та ухвалила 209 рішень.  

- У Львівській обласній раді є 9 фракцій. Найбільш опозиційною, тому що вона про це заявляє на кожному кроці, є фракція «Свобода», також опозиційною хоче бути «Самопоміч».  Проте, незважаючи на деякі суперечки, депутати голосують за 90 відсотків рішень, які виносять на їхній розсуд, - Олександр Ганущин сподівається, що наступний рік, пов'язаний зі стартом виборчої компанії на посаду Президента України, не пересварить депутатів облради.

Щодо закидів за спиною, що голова облради тисне на своїх колег і змушує голосувати саме так, а не інакше, то він каже, що кожен з депутатів має право переконувати інших та висловлювати свою точку зору.

- Кожен депутат має право на виступ перед будь-яким питанням. Він може сказати: «Я підтримую це питання» чи - «Я не підтримую». Але, чи це подіє, чи ні на зал, це – вже хто на що спроможний. Хай голова фракції приходить на засідання комісій, переконує депутатів. А є люди, які цього не роблять і намагаються вирішити щось вже в залі, під час обговорення питання. Моє завдання – збалансовувати це все. Я можу переконувати депутатів цілу хвилину. Уявляєте, скільки слів я можу сказати за хвилину, окрім «прошу підтримати»? – аргументує Олександр Ганущин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів