Голова Донеччини зауважив спад у ній сепаратизму

17:50 19 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Сергій Тарута заявив у понеділок: «Одні і ті самі особи фігурували по всіх містах. Як тільки поставили блокпости, кількість різко зменшилася».

Як передає сьогодні, 19 травня, кореспондент УНІАН, голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута стверджував у понеділок на брифінгу в Кабінеті міністрів, що кількість тих, хто підтримує сепаратистів, у Донецькій області зменшилася. Дослівно ж він повідомив:

 «Я не можу сказати, скільки тих, хто з автоматами. На жаль, їх не сотні, їх тисячі, але не десятки тисяч, дякувати Богу.

Тому ситуація складна, але я б сказав, що вона не критична. Що стосується сепаратистів, я думаю, їх така кількість, як і терористів, може, трохи менше.

Що стосується протестувальників, то в цілому їх у всій Донецькій області не помічали більш я 10-15 тисяч осіб. Одні і ті самі особи фігурували по всіх містах. Як тільки поставили блокпости, кількість різко зменшилася.

Вчора вони організували мітинг... Радше, було близько 500 осіб на весь Донецьк.

Раніше це були 3-5 тисяч, зараз зменшилося. Настрій жителів Донбасу різко змінився, сьогодні все менше тих, хто підтримує цих протестувальників та інші категорії.

Люди бояться виходити на вулицю, люди почали боятися за свій бізнес. І це дуже різко змінило ситуацію».

Як повідомляв «Щоденний Львів», терорист №1 на сході України – російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» – звинуватив усіх чоловіків Донбасу в зраді й закликав в «ополчення» жінок, а терорист №2 на сході України – самопроголошений «заступник «головнокомандувача збройних сил Донецької народної республіки» Здрилюк-«Абвер» – роздратовано вимагає підкріплення з Криму, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок, що в терористів на сході України – паніка через гостру нестачу кадрів, а Слов'янську загрожують епідемією трупи терористів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів