Голодувальників із приводу львівського сміття побільшало

11:42 20 червня 2017 р.

Ольга Березюк

Ольга Березюк
Фото: varta1.com.ua

Услід за лідером фракції «Самопоміч» Олегом Березюком оголосила голодування віце-спікер Оксана Сироїд.

Про це вона заявила з трибуни парламенту у вівторок, 20 червня. Дослівно ж сказала: «Я хочу сьогодні підтримати Олега Березюка. приєднаюся до нього, буду поруч із ним голодувати. Щоби спробувати захистити людей від вашого (влади. – Ред.) свавілля… А львів'янам я раджу об'єднати свої зусилля і звернутися до президента з вимогою звільнити очільника обласної адміністрації, який виконував і видавав злочинні накази», – заявила Сироїд.

Однак після виступу віце-спікер повернулася на своє робоче місце. Натомість лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк, який другий день голодує під стінами Адміністрації президента, в розмові з журналістом «Української правди» сказав, що минулої ночі спав лише кілька годин, тому що рано-вранці почали приходити журналісти, й поскаржився на головний біль. «Це напевно будівля (АП. – Ред.) так впливає», – пожартував він.

Про це повідомили сьогодні, 20 червня, в інтернет-виданні «Українська правда».

Керівник департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк також оголосила безстрокове голодування – під Львівською міськрадою – в знак протесту проти бездіяльності міського голови Андрія Івановича Садового у вирішенні проблеми, яка склалася довкола сміття. Чиновник пояснила: «Якщо в 21-му столітті це єдиний спосіб донесення інформації, то нехай буде так. Я хочу звернути увагу людей на те, що за політичними маніпуляціями приховується звичайна безгосподарність Львівської міської ради».

За словами Ольги Березюк, відсьогодні, 20 червня, з 10-ї години ранку, «допоки Садовий не розпочне реальних кроків для вирішення сміттєвої проблеми», вона сидітиме під Ратушою. Про це повідомили сьогодні, 20 червня, на порталі оперативних новин «Varta 1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів