Глава МЗС Росії наполягає, щоб її диверсанти й колаборанти входили до спільного з Україною простору

16:28 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: pikabu.ru

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров заявив у п'ятницю: «Ми хотіли б, щоб максимально швидко почали відновлюватися зв'язки між Донецьком, Луганськом і київською владою, тим паче, що після виборів на південному сході України ті, кого обрав народ цих територій, висловилися за спільні зусилля з відновлення спільного економічного, культурного і політичного простору».

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров заявив сьогодні, 28 листопада, на прес-конференції: «Ми хотіли б, щоб максимально швидко почали відновлюватися зв'язки між Донецьком, Луганськом і київською владою, тим більше, що після виборів на південному сході України ті, кого обрав народ цих територій, висловилися за спільні зусилля з відновлення спільного економічного, культурного і політичного простору».

Лавров також додав: «Ми відзначили важливість проведення відкритого, неупередженого розслідування порушення прав людини в Україні, включаючи трагічні події на Майдані, в Одесі, Маріуполі та інших населених пунктах».

Про це повідомило в п'ятницю інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на російську інформаційну агенцію «Интерфакс».

Ремарка «Щоденного Львова»: як бачимо, Лавров не приховує очевидне й без його заяв – що Росія нацькувала на Україну своїх диверсантів і колаборантів не для того, аби взяти на свій баланс депресивний Донбас, а щоб ці диверсанти й колаборанти й після втечі Януковича залишалися «чіпами» Кремля в нашій країні, аби можна було й далі керувати нею. При цьому Лавров, по-перше, вдає, що він нібито «забув», що на псевдореференумах, проведеними диверсантами й колаборантами Росії з терористичних угруповань «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі, висловлювалися аж ніяк не за «відновлення спільного економічного, культурного і політичного простору» з Україною, а якраз навпаки, а по-друге, міністр закордонних справ Росії «чомусь» прагне розслідування порушень прав людини не в своїй країні, а в тій, на яку Кремль нацькував своїх диверсантів і колаборантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів