Глава МЗС РФ запевняє: «Військового втручання Росії в конфлікт в Україні не буде» (відео)

11:17 1 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: РИА Новости

Про це міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров заявив у понеділок.


Відео: ТСН

Міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров заявив сьогодні, 1 вересня, в ході виступу в МДІМО: «Росія розраховує, що сьогодні на переговорах у Мінську учасники тристоронньої контактної групи узгоджуватимуть припинення вогню в Луганській та Донецькій областях». 

«Я дуже розраховую, що намічені на сьогодні переговори будуть, насамперед, присвячені задачі узгодження негайного без всяких умов припинення вогню – сказав Лавров. – Росія буде робити все, що від нас залежить, для того, щоб сприяти просуванню саме політичного мирного врегулювання в Україні на основі врахування всіх регіонів цієї країни».

У теж час, глава МЗС РФ вперто блефує, що Росія нібито «не вводила свої війська в Україну, й запевняє: «Військового втручання Росії в конфлікт в Україні не буде», - сказав він.

Ці його твердження передає в понеділок власний кореспондент інформаційниої агенції УНІАН у Росії, яка також додає:

«Раніше повідомлялося, що за останні дні РФ перекинула в Україну 10-20 тисяч своїх солдатів. Про це в соцмережі написав координатор Громадянського руху «Спільна справа», радник міністра оборони Олександр Данилюк. «Росіяни загнали за ці дні в Україну 10-20 тисяч своїх солдатів. Це на додачу до того, що тут вже було. Треба припинити грати в тербатальони й почати розгортати бригади дивізії», – зазначив він.

Як інформував «Щоденний Львів», Путін скаржиться, що Україна не хоче проводити переговори з Лугандоном – про це президент РФ заявив у понеділок кореспонденту «ВВС».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів