Глава адміністрації Путіна погрожує – війна може тривати роки

20:28 21 вересня 2014 р.

Глава адміністрації Путіна Сєргєй Іванов

Глава адміністрації Путіна Сєргєй Іванов
Фото: kasparov.ru

Сєргєй Іванов заявив в інтерв'ю «Російській газеті»: «І скільки років це займе – я не знаю».

Для врегулювання конфлікту на Донбасі у керівництва України попереду – титанічна робота, яка може тривати не один рік. Це випливає з інтерв'ю глави адміністрації Кремля Сергія Іванова «Российской газете», – повідомило сьогодні, 20 вересня, інтернет-видання «Українська правда».

Говорячи про мирне врегулювання конфлікту на південному сході України, Іванов зазначив: «Що стосується шляхів виходу, то важливі кроки в цьому напрямку вже зроблені».

«Думаю, президент Порошенко став віддавати собі звіт, що війна до переможного кінця, тобто до останнього українця, йому не потрібна. Досягнуті домовленості дозволили призупинити військові дії, хоча світ ще вельми крихкий», – зазначив він. При цьому він додав: «Партія війни» на Україні нікуди не поділася, вона дуже і дуже сильна».

«Але прагнення до миру, просто розум, сподіваюся, візьмуть гору. Цілий пакет законів, що дають шанс на врегулювання, на Україні вже прийнятий. Гадаю, це дасть імпульс подальшому розвитку мирного діалогу», – підкреслив Іванов . Також, за його словами, керівництву України належить титанічна робота.

«І скільки років це займе – я не знаю. Але це завдання України, а не Росії», – заявив Іванов. Окрім того, за його словами, «для того, щоб ті ж «мінські угоди» були втілені в життя, потрібна маса узгоджень».

«Вони можуть комусь здаватися дрібними, але без них не доб'єшся головного. Диявол, як відомо, криється в деталях», – зауважив глава адмістрації Кремля.  Про це повідомляється в неділю в інтернет-виданні «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів