Фейковий «пакт Меркель і Путіна» щодо України вигадали в Москві, – журналіст

17:04 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

У цьому запевняє кореспондент газети «Голос України» в Росії Віктор Тимошенко.

«Меркель і Путін ведуть залаштункові переговори щодо України. Росія призупиняє війну у Донбасі, а Німеччина готує світове визнання окупації Криму. Україна дає гарантію не вступати до НАТО й забезпечується російським газом за прийнятними цінами», – таку сенсаційну новину розміщено на багатьох інформаційних агентствах, з посиланням на «інформовані джерела, близькі до переговорів». Брехня! Конспірологія на замовлення. 

«Новина» фейкова, вигадали у Москві. Точніше, придумали «сукупні кремлівські мізки». 

І ось чому. Хтось нещодавно сказав, що починаючи з моменту трагічної катастрофи малайзійського «Боїнга», російською національною ідеєю стала особиста безпека й порятунок Путіна.

Якщо Путіна заберуть марсіани у космос або, не дай Боже, він, як і римський імператор Діоклетіан, залишить справи й почне вирощувати капусту, то всі темні сили російського політичного дна – російський етнічний націоналізм, кавказькі пасіонарії, отамани козачих військ, російські мусульмани й російські чорносотенці, зруйнують Росію. Путін – це політичне, ідеологічне, персоніфіковане «кріплення», «хомут» нинішньої російської державності.

Все у Росії залежить від психічного стану тільки однієї людини. Згуртування, консолідація російської політичної еліти навколо Путіна – останній, як говорив Станіслав Білковський, «крик російської державності». 

Але сьогодні Путін, за всіма правилами й законами, – міжнародний злочинець. Путін – це не колективний Че Гевара або Робін Гуд, ім'я Путіна з огидою й ненавистю вимовляють сотні тисяч людей по обидва боки державного кордону України й Росії. 

Його стараннями окуповано Крим, розв'язано війну на сході України, він озброює терористів. Стрімко по Росії розповзається коричневий колір.

За путінською стратегією з кожного російського обивателя телевізійними кліщами витягли всі темні вади людського зла. Правда й те, що пройдуть десятки років, перш ніж забудеться травма війни між українцями й росіянами.  

Сьогодні Путін вже не контролює «темні сили російського дна» у Донбасі. Молох війни став самодостатнім, підкоряється лише своїм власним заповідям, канонам, законам. 

Гіркін-Стрелков – це те ж, що й Бен Ладан, а Путін – у нього хлопчик на побігеньках. Гіркін: «Вово! Мені потрібні танки, «Гради» і «Бук!». Гіркін для всієї Росії Хлопчиш-Кибальчиш, а Путін змушений їсти у буржуїнів з бочки варення.

Президент ракетно-ядерної країни виконує всі накази терористів тільки тому, що якщо не буде війни у Донбасі, виникне питання Криму! А якщо Путін відмовиться від Криму (врятовуючи себе), то названі «сили російського дна» розірвуть найрейтинговішого президента Росії.

Від любові до ненависті – один крок. Або як писав польський філософ-пересмішник Єжи Ленц: «Докопалися до самого дна, але знизу постукали».

Вийти з нинішньої кризи Росія може тільки за умови «злити» самого Володимира Путіна. Тому, як для Путіна підтримка сепаратизму й війни у Донбасі є єдиною можливістю залишитися при владі. Більше того не опинитися за гратами або повторити долю свого лівійського друга Каддафі.

Нещодавно модний російський політичний експерт Сергій Караганов попередив Путіна, що Захід, США втягує Росію у нову війну, в «Афганістан-II». Нагадав, що афганська криза, афганська війна стали предтечею розвалу СРСР.

Про це кореспондент газети «Голос України» Віктор Тимошенко написав у сьогоднішній публікації «Врятувати підполковника Путіна» на сайті інформаційної агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів