Емігрантка з Львівщини Галина Бориславська надала українському війську допомогу зі США на $100 тисяч

17:58 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Центральний клінічний госпіталь Держприкордонслужби отримав від неї три медичні ліжка, 60 коробок медикаментів і дорожніх аптечок та медичних шин, ще 61 коробка прямує до Дніпропетровського військового шпиталю.


Відео: телеканал «Україна»

Емігрантка з Львівщини Галина Бориславська, яка вже й14 років живе й працює в американському місті Чикаго, передала на підтримку українських військових посилку на суму 100 тисяч доларів. Вона побачила у соцмережах прохання про допомогу пораненому воякові і відправила в Україну посилку з медичним обладнанням та ліками.

Жінка сама закупила необхідну допомогу і знайшла перевізника, який безкоштовно доправив її в Україну. Допомогу отримав Центральний клінічний госпіталь Прикордонної служби України – це три медичні ліжка, 60 коробок медикаментів, в тому числі дорожні аптечки, медичні шини.

Ще 61 коробку допомоги отримає Дніпропетровський військовий госпіталь. Також чергову партію допомоги збирають українці в Канаді.

«Сподіваюсь, ці речі допоможуть нашим хлопцям, нашим юним героям хоч трохи зменшити їхні страждання, їхні болі», – скаже Галина Бориславська. Про це повідомляє сьогодні, 18 серпня, телеканал «Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів