Екстремісти готуються до нових провокацій на Донбасі, – експерт

16:30 21 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Про це попереджає в понеділок керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 21 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними «Інформаційного Опору», екстремісти на Донбасі готуються до скоєння нових провокацій, спрямовану на подальшу дестабілізацію ситуацію в регіоні. Зокрема, в Краматорську екстремісти оголосили «загальну мобілізацію» місцевого населення під приводом нібито прибуття в місто колони автобусів з представниками «Правого сектора».

Наразі по Краматорську курсує автомобіль з гучномовцями, через які городян закликають мобілізуватися і «дати відсіч наступаючим бандерівцям». За нашими даними, в Слов'янську готуються до відбуття в Краматорськ загони бойовиків для «посилення» місцевих сепаратистів. Не виключаються нові диверсії з жертвами серед місцевого населення, вчинені сепаратистами з намаганням видати їх за акції «Правого сектора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів