«Дорожній контроль» обіцяє супровід зі Львова до Києва

18:26 23 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsaok.com.ua

У такий спосіб активісти мають на меті забезпечити безперешкодний переїзд бажаючих взяти участь у Євромайдані, який розпочнеться завтра, 24 листопада, о 14.00 годині у Києві, інформує прес-служба ЛОР.

На телефон гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради продовжують надходити телефонні дзвінки від жителів області. Зокрема, від 13.00 до 15.10 години надійшло близько 20 дзвінків.

Серед додзвонювачів був співзасновник юридично-правової газети «Дорожній Контроль – Львів» Олександр Шаркевич. Чоловік заявив, що сьогодні, 23 листопада, о 18.00 годині активісти їхньої газети зустрінуться зі студентами, які координують роботу щодо виїзду людей до Києва автобусами та іншими транспортними засобами.

«Ми хочемо людям запропонувати свою допомогу. Зокрема, наші активісти готові супроводжувати транспортні засоби з людьми, які вирішили на Євромайдан, щоби їх часом не зупинили інспектори ДАІ. А, якщо і зупинять, тоді відстоюватимемо права бажаючих вчасно потрапити на Євромайдан. Наш супровід буде відбуватися на території Львівської області і десь 40 км за нею. Після цього на території інших областей і аж до Києва естафету  підхоплять наші колеги-журналісти», – сказав Олександр Шаркевич.       

Співзасновник юридично-правової газети «Дорожній Контроль – Львів» зазначив, що готовий надати водіям юридичну консультацію у випадку зупинки транспортного засобу інспектором ДАІ. Для контактів Олександр Шаркевич залишив свій номер телефону: 096 466 68 46.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів