Донька полеглого офіцера з Луганська підняла Державний Прапор України у Львові

11:00 23 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У середу, 23 серпня, біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України.

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, у Львівській ОДА, де також розповіли: «Участь у заході взяли керівники області та міста, військові,  діячі науки та культури, представники міжнародних, громадських, релігійних організацій, громадськість. Право підняти Державний Прапор надали Ангеліні Гуртяк – дівчинці з Луганська, доньці загиблого добровольця – молодшого лейтенанта Юрія Гуртяка, який брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході країни. Курсанти роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшли урочистим маршем.

«Окрім головного прапора області, військові урочисто пронесли синьо-жовті стяги, які у свій час майоріли в найгарячіших точках на Сході, підтримуючи бойовий дух бійців із Львівщини. Також військовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підготував для усіх присутніх концерт-дефіле», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів