Добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» вирушив на схід (відео)

12:35 24 липня 2014 р.

Зокрема й до таких затримань терористів готувалися бійці добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів»

Зокрема й до таких затримань терористів готувалися бійці добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів»
Фото: Роман Балук/ZIK

Де саме перебуватимуть його бійці – не розголошується, втім, очікується, що вони контролюватимуть на Донбасі блокпости й звільнятимуть територію від терористів.


Відео: tvzikua

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 24 липня, в повідомленні «Добровольчий батальйон «Львів» вирушив на схід країни»:

«Добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» склав присягу на вірність народу України та вирушив на Схід. Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21.00) репортера Роксолани Остап’юк.

Де саме перебуватимуть добровольці – не розголошується. Втім, очікується, що на Донбасі бійці контролюватимуть блокпости та звільнятимуть територію від терористів. 

Однак не кожен з вояків отримав необхідну амуніцію. У Міністерстві оборони повідомляють, що решту – довезуть дорогою.

Щодо фізичної і військової підготовки, то, як кажуть бійці, з цим усе гаразд. Кожен мав на тренування в середньому два місяці.

«Я гадаю, що на 98-99% батальйон готовий до виконання поставлених нам завдань. Ми знаємо рівень підготовленості кожного, тому і ставимо перед нашими міліціонерами відповідні завдання», – розповідає заступник командира батальйону «Львів» із кадрового забезпечення Василь Соломійчук.

Доки триватиме місія добровольчого батальйону «Львів» сьогодні, 24 липня, в повідомленні – поки що невідомо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів