Прикордонники спростовують інформацію про рух російської автоколони вбік Ровеньок, – «ІС» (оновлено)

18:16 27 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: molbuk.ua

Про це повідомляє у вівторок спільнота військових експертів і журналістів «Інформаційний Спротив».

Спільнота військових експертів і журналістів «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 27 травня, що в Держприкордонслужбі спростовують і називають панічними чутками повідомлення в ЗМІ про переміщення дорогами Луганської області автоколони з 50 вантажних автомобілів з озброєними людьми  Їх виникнення пов'язують з вчорашньою заявою відомства про скупчення поблизу українсько-російського кордону навпроти Донецької області 40 машин з бойовиками».

Про те, що вбік Ровеньок Луганської області з боку російського кордону рухається велика колона військової техніки, повідомив сьогодні, 27 травня, з посиланням на місцевих жителів сайт «Informator.lg.ua». «Близько 50 машин везуть добре екіпірованих озброєних людей у військовій формі без пізнавальних знаків. Колона рухається у напрямі міста Ровеньки», – цитував сайт місцевих жителів.

«Informator.lg.ua» повідомляв також, що терміново евакуйовані співробітники племрадгоспу «Довжанський» біля однойменного пункту переходу кордону, й що жителі Свердловська бачили БТР без розпізнавальних знаків біля міського Будинку культури, а на дахах будинків у центрі цього міста засіли снайпери.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів