До Ради проходять шість партсил, – опитування Українського інституту соціальних досліджень

20:55 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vistiradio.com.ua

Зокрема, за «Блок Петра Порошенка» готові проголосувати 27,2% респондентів, за «Народний фронт» – 13,9%, за «Радикальну партію» – 12,5%, за «Батьківщину» – 8,2%, за «Опозиційний блок» – 8,2%, за «Самопоміч» – 7,2%.

За результатами опитування Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка, проходять у Верховну Раду «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт», «Радикальна партія», «Опозиційний блок», Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» і «Самопоміч» за Про це свідчать результати опитування,

Зокрема, за «Блок Петра Порошенка» готові проголосувати 27,2% респондентів, за «Народний фронт» – 13,9%, «Радикальну партію» – 12,5%, «Батьківщину» – 8,2%, «Опозиційний блок» – 8,2%, «Самопоміч» – 7,2%. 

На межі подолання 5% бар'єру знаходяться Всеукраїнське об'єднання «Свобода» (4,9% опитаних) і партія «Сильна Україна» (4,2% опитаних).  15% опитаних ще не визначилися з вибором. 

Натомість лідером за охопленням населення телевізійною рекламою, за даними опитування, є партія «Блок Петра Порошенка» (її бачили 82,8% опитаних). Також серед лідерів «Радикальна партія Олега Ляшка» (75,7%), ВО «Батьківщина» (75,1%), «Народний фронт» (73%). Аутсайдером за охопленням телевізійною рекламою серед основних політичних партій і блоків є «Блок лівих сил України» (чию рекламу бачили 19,9% респондентів).

Опитування проводилося з 17 по 22 жовтня.  Про це повідомив сьогодні, 23 жовтня, теоеканал «Espreso.tv».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів