До оборони Євромайдану долучили близько 600 силовиків

10:30 6 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Серед них – генерали міліції з депутатськими мандатами Геннадій Москаль та Віталій Ярема.

«ТСН.ua» повідомляє сьогодні, 6 грудня, в сюжеті теленовин «Євромайдан допомагають охороняти «мандатні» генерали та прості військові. Всього до організації самооборони долучили близько 600 силовиків»:

«У Києві Євромайдан допомагають обороняти професіонали. Серед них – генерали силових структур та прості військові.

Особливу увагу привертають лідери самооборони з депутатськими мандатами: генерали міліції Геннадій Москаль та Віталій Ярема. Блокаду Кабміну курує свободівець Ігор Швайка, а за Банкову відповідає Арсен Аваков з «Батьківщини», пишуть «Вести».

«Ми створили об'єднаний штаб з військовослужбовців у відставці і колишніх правоохоронців. Нас 600 чоловік, це професійні військові і силовики. Ми несемо вартову службу, охороняємо периметри», – розповів голова громадської ради при главку міліції Києва Олег Галенко.

Нагадаємо, що учасники акції протесту на Майдані Незалежності у центрі Києва продовжують зміцнення і розширення барикад по периметру площі. Для цього протестувальники використовували значну частину матеріалів для ковзанки та новорічної ялинки, через встановлення яких у ніч проти суботи, 30 листопада,»Беркут» розігнав мітингувальників з Майдану Незалежності». 

На цю ж тему – попередні повідомлення «Щоденного Львова»: «Євромайдан оборонятимуть 500 ветеранів «гарячих точок», «У загони самооборони Євромайдану вже записалися 2800 осіб», «Євромайдан – під охороною учасників бойових дій», «Євромайдан охороняють декілька тисяч ветеранів спецназу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів