До Львова прибув літак із тілами ще трьох полеглих воїнів (відео)

14:12 22 серпня 2014 р.

14 травня десантник Сергій Шевчук (справа) підняв разом із національним гвардійцем Мирославом Гаєм Державний Прапор України на найвищій точці міста Слов’янськ – телевежі на горі Карачун

14 травня десантник Сергій Шевчук (справа) підняв разом із національним гвардійцем Мирославом Гаєм Державний Прапор України на найвищій точці міста Слов’янськ – телевежі на горі Карачун
Фото: Мирослав Гай / facebook

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі облдержадміністрації, Іван Луцишин та Андрій Повстюк служили в 24-й окремій Залізній механізованій бригаді, а Сергій Шевчук – у 25-й окремій Дніпропетровській повітряно-десантній.


Відео: 5 канал

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-центрі облдержадміністрації, сьогодні, 22 серпня, до нашого міста прибув літак із тілами трьох полеглих на сході України воїнів – Івана Луцишина та Андрія Повстюка з 24-ї окремої Залізної механізованої бригади й Сергія Шевчука з 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної. В повідомленні також сказано:

«Іван Луцишин загинув 17.08.2014 р. під Луганськом, його поховають у Самбірському районі. Івану Луцишину 3 липня виповнилося 23 роки, закінчив Львівський технікум залізничного транспорту, 17 травня був призваний в ЗСУ в 24 військову механізовану бригаду 3 батальйон (м. Яворів), а 7 липня був відправлений в зону АТО. Неодружений.

Андрій Повстюк загинув 11.07.2014 р. під Зеленопіллям, тіло перевезуть у м. Яворів, де мешкають його батьки. Народився у 1983 році в м. Славута Хмельницької  області. У Збройних Силах із 2002 року.

Старший сержант Повстюк А. О. був заступником командира взводу – командиром розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Мав досвід участі в операціях з підтримання миру та безпеки в Іраку (2004-2005рр).

У 2005 році отримав медаль «Воїн-миротворець». Залишилась дружина та семирічна донька.

Сергій Шевчук загинув 17.08.2014 р. під Макіївкою на Донеччині, тіло перевезуть у  м.Борислав, де мешкають його батьки. Народився 10 жовтня 1982 року в Бориславі.

Командир парашутно-десантного взводу парашутно-десантної роти парашутно-десантного батальйону старший лейтенант С. М. Шевчук закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, проживав в Дніпропетровську. Призваний у Збройні Сили України 20 березня 2014 року Красногвардійсько-Кіровським ОРВК Дніпропетровської області. Без батька залишилась дочка 2006 року народження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів