До Львівської міськради проходять шість партій, – опитування

17:05 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: electioninfo.org.ua

У виборах до місцевих рад мають намір прийняти участь 72,1% учасників дослідження фонду «Громадська думка».

Якщо б вибори до Львівської міськради відбулися найближчої неділі, п'ятивідсотковий бар'єр подолали б шість партій і блоків. Такими є результати соціологічного опитування, проведеного фондом «Громадська думка» і представленого сьогодні на прес-конференції.

Як розповів президент фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов, за результатами опитування, лідером симпатій мешканців Львова є партія «Самопоміч», за яку готові голосувати 24,9% опитаних. 11,1% готові віддати свій голос за партію «Блок Петра Порошенка», 10,8% – за «Правий сектор».

Також більше 10% виборців готові віддати голоси за партію «Громадянська позиція» (10,25%). Крім того, 7,2% опитаних готові віддати голоси Радикальній партії, а за ВО «Свобода» мають намір голосувати 5,1% учасників опитування.

Впритул до подолання 5% бар'єру підійшла «Батьківщина» – 4,9%, а за «Народний контроль» готові віддати голоси 4,5%. Не визначилися з вибором 16,3% учасників опитування. У виборах до місцевих рад мають намір прийняти участь 72,1% учасників опитування.

В опитуванні взяли участь 800 мешканців Львова від 18 років і старше. Метод інтерв'ю – особисте формалізоване інтерв'ю. Похибка репрезентативності опитування становить +/-2,5%.

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів