Для розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міськради забракло голосів

18:48 30 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

За відповідний проект ухвали проголосував лише 21 депутат.

«Сесія Львівської міської ради не проголосувала питання «Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради». За відповідний проект ухвали проголосував лише 21 депутат», – повідомили сьогодні, 30 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила під час розгляду проекту ухвали:

«Львівська міська рада вже станом на сьогодні прийняла ряд рішень, які врегульовують структуру тим чи іншим чином. На одному з попередніх засідань ми затвердили структуру Львівської міської ради, тобто, перелік заступників і перелік виконавчих органів, їхнє підпорядкування, і додаток №2 до цієї структури, де були принципи формування виконавчих органів.

У першу чергу ми говоримо, що депутатами чітко визначено, яка кількість людей повинна бути у департаменті, в управлінні, в управлінні без статусу юридичної особи, яким повинен бути самостійний відділ, яким повинен бути відділ у складі управління. Також визначено основні принципи формування, як у кожному структурному підрозділі повинна розподілятись чисельність працівників.

Упродовж останніх півтори місяці працівники юридичного управління з керівниками відповідних департаментів і управлінь проаналізували нашу попередню ухвалу про розмежування повноважень Львівської міської ради. Ми вибрали ті повноваження, які станом на сьогодні не відповідають вимогам чинного законодавства, бо попередня ухвала приймалась у 2006 році.

Ми ці речі, які не відповідають чинному законодавству, викинули, ми по максимуму забрали дублювання повноважень, як виконання функцій з енергозбереження тощо. Ми проаналізували основні нормативні акти, якими керуються виконавчі органи міської ради, ми врахували вимоги, зазначені у структурі міської ради, обговорили це питання неодноразово з керівниками виконавчих органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів