Десантники зі Львова не зазнали втрат від обстрілу аеропорту Луганська з «Граду», – «ІС»

09:58 27 липня 2014 р.

Львівські десантники в Луганському аеропорті

Львівські десантники в Луганському аеропорті
Фото: Inforesist.org

Такі оперативні дані спільноти ««Інформаційний Спротив» повідомляє в неділю її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти ««Інформаційний Спротив» – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – повідомляє сьогодні, 27 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» такі оперативні дані «ІС»:

«Тричі з РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляні позиції сил АТО на території аеропорту в Луганську (його, як відомо, обороняють десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»). Втрат немає». 

У повідомленні Дмитра Тимчука також сказано:

«Ситуація в зоні АТО характеризується особливою напруженістю в районах населених пунктів Донецьк і Горлівка. Бойовики здійснюють перегрупування своїх сил і намагаються заповнити гостру потребу в живій силі за рахунок місцевого населення - шляхом насильной «мобілізації» і агітації. 

–У районах Луганської області відмічається активність диверсійно-розвідувальних груп противника. Сили АТО проводять заходи по їх пошуку і знешкодження. Відзначається високий рівень підготовки диверсантів щодо організації терактів. 

– З мінометів терористами здійснений обстріл-блок-поста сил АТО поблизу н.п.Андреевка. Втрат серед військовослужбовців немає. 

- Штабом АТО організована доставка боєприпасів, продовольства і медикаментів підрозділам силовиків у прикордонних районах. За нашими даними, всі підрозділи доповіли про отримання допомоги в повному обсязі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів