Десантники зі Львова не зазнали втрат в день свого професійного свята від обстрілів аеропорту Луганська (відео)

11:05 2 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: lb.u

Про це повідомили в суботу прес-центр АТО й координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.


Відео: Військове телебачення України

Прес-центр АТО привітав сьогодні, 2 серпня, наших мужніх десантників з їх професійним святом – днем Повітряно-десантних військ, а також зазначив: «Цей день вони як справжні трударі фронту зустрічають зі зброєю в руках. Вони в перших рядах захищають Батьківщину».

За даними прес-центру АТО, ця ніч минула без втрат, хоча мало місце чимало обстрілів. 

Зокрема сім разів було обстріляно аеродром Луганськ, який обороняють десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова, – шість разів з БМ-21 «Град», ще один – із танка. Продовжувався й артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації.

Зокрема: 20.30-21.15 – артилерійський обстріл українських піхотинців та десантників в районі населеного пункту Панчінкове, 21.10- 00.40 – обстріл з БМ-21 «Град» позицій десантників в районі населеного пункту Дякове зі сторони РФ. Втрат немає.

Про це прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 2 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Своєю чергою, за оперативними даними спільноти «Інформаційний Спротив», територію аеропорту в Луганську було обстріляно вночі один раз із міномета, а шість – із РСЗВ БМ-21 «Град». Причому обстріли обстріли практично не припинялися впродовж усієї ночі. 

Позиції сил АТО були також обстріляні з РСЗВ БМ-21 «Град» поблизу населеного пункту Челюскінець (Луганська область), а в в районі міста Щастя – з мінометів.  

Та й території Росії тричі обстріляні з РСЗВ БМ-21 «Град» позиції сил АТО в прикордонних районах – один раз поблизу населеного пункту Панченково і двічі в районі населеного пункту Дяково. Натомість українські силовики відкривали у відповідь вогонь і провели за минулу ніч підготовчі заходи для подальших дій у зоні АТО.

Про це координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 2 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів