Десантників зі Львова знову обстріляли в Луганську, блокпости сил АТО – з території Росії й з моря (відео)

09:00 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.tv

Такі оперативні дані спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» повідомляє у вівторок її координатор Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 22 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Попри успішні дії сил АТО, обстановка в зоні проведення операції залишається гранично складною. Терористи чинять відчайдушний опір, намагаючись контратакувати і за всяку ціну зірвати наступ силовиків. Найбільш складна ситуація – в районі Донецька, Луганська, Краснодона, Авдіївки, Горлівки, Попасної, а також у прикордонних районах. 

– У Луганській області з БМ-21 «Град» були обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Весела Гора йіКомишне, а також на території аеропорту в Луганську (його обороняють десантники 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») . 

– У Донецькій області з автоматичних гранатометів АГС-17 і стрілецької зброї обстріляні позиції сил АТО поблизу Авдіївки. 

– Поблизу н.п. Кам’янка (Донецька обл.) блок-пост сил АТО був атакований за допомогою мікроавтобуса, начиненого вибухівкою. За попередніми даними, підрив був проведений смертником, який сидів за кермом мікроавтобуса (інформація перевіряється). Подібні випадки раніше в зоні АТО не фіксувалися.

– Також уперше з моря був обстріляний блок-пост силовиків. Зокрема, з міномета, встановленого на катері, був обстріляний блок-пост поблизу н.п. Новоазовск (Донецька обл.). 

– Окрім того, з території Росії були обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Кумачево (з мінометів) і КПП «Довжанський» (зі самохідної артилерії). 

– Також у прикордонних районах бойовиками були обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Маринівка (один раз з артилерії і один раз із танків), Солнцево (з БМ-21 «Град»), Червонопартизанськ (з мінометів). 

– Завершилися заходи сил АТО по зачистці від бойовиків н.п. Дзержинськ. Місто повністю знаходиться під контролем силовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів