Десантників зі Львова обстріляли на аеродромі Луганська з танків та «Градів»

11:34 30 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: 5 канал

Про це повідомили в суботу в прес-центрі АТО.

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 30 серпня, такі «Зміни в оперативній обстановці»:

«Збройні Сили України ведуть запеклі бої за звільнення від загарбників території держави. За минулу добу по противнику було завдано низки ударів, у результаті яких противник зазнав суттєвих втрат у техніці.

Зокрема, було завдано ураження по автомобільній колоні противника (до 30 одиниць автомобілів), яка рухалася в напрямку Луганське-Алчевськ. Окрім цього, знищено два автомобілі з колони, яка рухалась в напрямку Зугрес –Харцизск. Загальні втрати загарбників: два танки, три БТРа, одна установка «Ураган», шість установок БМ21 «Град» та 35 осіб. 

Також силами АТО продовжується проведення зачистки населеного пункту Родакове. Спеціальні підрозділи Збройних Сил України проводять розвідку та пошук диверсійно-розвідувальних груп та незаконних збройних формувань довкола Маріуполя.

Не припиняються обстріли позицій та блокпостів сил АТО неподалік населених пунктів Успенка, Макарове, Маломиколаївка, Червона Поляна, Майорск, Верхнє Троїцьке, Дебальцево, Первомайськ, Комсомольське. Двічі з танків та установок БМ 21 «Град» було обстріляно аеродром Луганськ (зокрема його обороняють десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади –і Львова. – «ЩЛ»).

Із боку Російської Федерації було обстріляно позиції наших військових неподалік населеного пункту Городище. Росіяни застосували проти наших військ протитанкові керовані ракети».

Про це повідомляється сьогодні, 30 серпня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів