Депутати Львівської обласної ради не побачили «сміттєвого колапсу» у Львові

14:50 21 березня 2017 р.

Львівський пейзаж.

Львівський пейзаж.
Фото: Varta-1

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові.

Це питання запропонував внести до порядку денного депутат від ВО «Свобода» Андрій Тягнибок. Депутат запропонував заслухати на сесії інформацію облдержадміністрації, а також посадовців Львівської міської ради з приводу критичної ситуації з вивезенням побутових відходів, однак його не підтримали.. За словами голови фракції ВО «Свобода» Олега Панькевича, обласна рада не може залишатися осторонь проблеми, яка вже давно перестала бути проблемою міста Львова, а сягнула загальнодержавних масштабів.

«Зараз уже йдеться про санітарно-епідеміологічну загрозу, освітяни заявляють про можливе закриття шкіл та дитсадків. Чи може в такій ситуації мовчати Львівська обласна рада? Це проблема вже сягнула за межі міста й області і навіть держави», - наголосив Олег Панькевич.
Ініціатива свободівців не набрала необхідної кількості голосів. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода». Прес-служби інших обласних партійних організацій поки що ніяк не прокоментували позицію їхніх депутатів щодо проблеми з ТПВ у Львові.

Щоправда, депутати обговорили питання про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області. У комісію запропонували ввести одного представника від кожної з депутатських фракцій і груп.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів