Депутат міськради погрожував львів’янам розправою, – волонтер

20:10 20 червня 2018 р.

Скріншот зі сторінки волонтера Уляна Дідич в інтернет-мережі «Facebook»

Скріншот зі сторінки волонтера Уляна Дідич в інтернет-мережі «Facebook»
Фото: facebook.com/uka.didych

Депутат Львівської міськради від партії «Свобода» Андрій Карбовник пригрозив фізичною розправою невідомим, які намагалися стерти його ім'я й прізвище з вуличних лавок у житлому масиві Сихів.

Про це повідомили в середу, 20 червня, в інформаційній агенції УНІАН, де також розповіли: «На відповідну публікацію депутата у «Facebook» звернула увагу волонтер Уляна Дідич. Наразі публікація у «Facebook» відсутня, однак залишився її скриншот. У своєму дописі депутат підкреслює, що встановив вуличні лавки за свої власні кошти, та грубо висловлюється на адресу осіб, що намагались стерти з них його прізвище за допомогою розчинника».

Зокрема, Андрій Карбовник зазначив: «Сьогодні їм вдалося втекти. Але рано чи пізно вони хапнуть 3.14зд*лей. Причому бити будо жорстко».

Андрій Карбовник також наголосив, що, аби йому стало соромно, його противники мають поставити навпроти кожної його лавки свою. Відтак, депутат пригрозив: «Я вас знайду, хіпстерські сц***ни, і кожен з вас отримає по заслузі».

В інформаційній агенції УНІАН також розповіли: «У коментарі «Zaxid.net» Андрій Карбовник розповів, що підозрює певних осіб у спробі стерти його ім'я з лавки, однак відмовився назвати їх, оскільки не має доказів. За його словами, він за власний кошт встановив близько 40 вуличних лавок на Сихові – в окрузі, у якому в 2015 році балотувався до Львівської міської ради.

«На кожну з цих лавок фарбою нанесений інформаційний напис про те, що ці лавки встановив саме він. Також Карбовник пояснив, що не вважає свій допис у «Facebook» публічними чи приватними погрозами, а також пообіцяв звернутися в поліцію», – поінформували також в УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів