Депутат Львівської обласної ради передав 24-й бригаді 50 бронежилетів, стільки ж шоломів, приціли, тепловізор

19:18 25 липня 2014 р.

Фото до новини

Як запевняє прес-служба Богдана Дубневича, він придбав військову амуніцію за власні кошти й особисто вручив її військовослужбовцям.

Інтернет-видання «Galnet» інформує сьогодні, 25 липня, в повідомленні «Богдан Дубневич удруге побував на передовій, де вручив військовослужбовцям військову амуніцію»:

«Депутат Львівської обласної ради Богдан Дубневич нещодавно удруге побував на передовій на Сході України. За власні кошти він придбав військову амуніцію і особисто вручив її військовослужбовцям 24-ї механізованої бригади, які захищають незалежність України від російської агресії. Про це «Galnet» повідомила прес-служба Богдана Дубневича.

Під час своєї другої поїздки у зону ведення бойових дій Б.Дубневич передав військовослужбовцям 50 бронежилетів, 50 шоломів, коліматорні приціли і тепловізор. А ще волонтери з львівської Самооборони доставили чималий вантаж продуктів харчування та води, таких необхідних у засушливому степовому кліматі Донеччини.

«Я вже другий раз з цією місією. Якщо хлопці з Самооборони та Центру забезпечення привезли для військовослужбовців продукти харчування, то я доставив їм військову амуніцію – бронежилети, шоломи, коліматорні приціли і, що на сьогоднішній день обов’язково потрібно, – тепловізор. Сподіваюся, що ці засоби захисту та спорядження допоможуть нашим військовослужбовцям виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Я буду дуже щасливий, якщо ця амуніція допоможе врятувати їм здоров’я, а тим більше життя», – розповів Б.Дубневич.

За словами депутата, зустріч на передовій із хлопцями із Яворівського, Городоцького, Самбірського  та Пустомитівського районів виявилась теплою і зворушливою.

«Хлопці розповідали про свої нелегкі військові будні і ділилися зі мною своїми проблемами, які я по можливості пообіцяв вирішити, – продовжує Б.Дубневич. – Там, на передовій, я переконався у тому, що наші вояки зберігають високий бойовий дух і віру у нашу перемогу. І їхня віра передалась і мені, тож додому я повернувся у піднесеному настрої. А в пам’яті і досі зберігаю слова, які наші вояки промовляли практично в один голос: «Якщо ми не зупинимо цю заразу, то завтра вона прийде до нас, до наших домівок».

«Впевнений, що зупинити російських вбивць і найманців нашим героїчним хлопцям цілком до снаги. А ми їм у цьому допоможемо усім, чим тільки зможемо».

Депутат також нагадав, що за його ініціативи відбулась нарада за участі голови Пустомитівської РДА, районної ради, військового комісара, мерів міст, сільських голів, представників Самооборони та бізнесменів району.

На цій нараді йшлося про те, скільки хлопців з Пустомитівщини сьогодні призвано до лав Збройних сил і про необхідність забезпечити їх військовою амуніцією. Після цієї наради сільські голови розпочали збір коштів на потреби армії, які вони відправляють у львівську Самооборону. А вже Самооборона забезпечує призовників з Пустомитівщини бронежилетами і шоломами.

Усі хлопці, які йдуть на війну боронити нашу державу від російської агресії, повинні мати якісне обмундирування та засоби захисту. Причому цю амуніцію ми даємо не лише призовникам, а й тим, хто вже знаходиться на передовій», – розповідає Б.Дубневич.

Нагадаємо, під час першої поїздки на передову Б.Дубневич передав військовослужбовцям 200 шоломів, 150 бронежилетів і 10 коліматорних прицілів, придбаних ним за власні кошти. Раніше він також особисто придбав і вручив на Яворівському полігоні перед відправкою на Схід призовникам з 24-ї бригади, уродженцям Пустомитівщини, 30 бронежилетів і 30 шоломів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів