Депутат Ганущин розписався за всю фракцію НРУ

16:13 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Спільними зусиллями знайдено 81-й підпис депутата Львівської обласної ради у реєстрі депутатів Львівської обласної ради з отримання бюлетенів для таємного голосування щодо недовіри голові Львівської обласної державної адміністрації 12 листопада 2013 року.

"Щоденний Львів" одержав листа від депутата Львівської обласної ради Олександра Ганущина з приводу публікації "Недовіра Салу: не взяли бюлетені два Барани і два Козаки". Подаємо його повний текст в оригіналі - без редагування:

"Шановна редакціє порталу «Щоденний Львів»  (http://daily.lviv.ua/)
У Вашій публікації, що знаходиться за лінком: http://daily.lviv.ua/news/polityka/ne-vzyaly-byuleteni-dva-barany-i-dva-kozaky-1978 допущено низка неточностей.
Зокрема у публікації стверджується : «Член лічильної комісії Ганущин забув поставити підпис у реєстрі депутатів Львівської обласної ради з отримання бюлетенів для таємного голосування щодо недовіри голові ЛОДА.»;

«"Забув" поставити підпис у реєстрі депутат Олександр Ганущин з фракції НРУ, який був членом лічильної комісії з цього голосування.»;

«Без одного підпису Ганущина, але, вочевидь, з його бюлетенем, який він вкинув в урну для голосування, оскільки був у підсумку порахований комісією.».

У вказаній публікації присутній також лінк  на копію реєстру за яким відбувалося видача бюлетенів для таємного голосування. Повідомляю, що лічильна комісія, відповідно до регламенту обласної ради, видавала бюлетені для голосування виключно опісля проставлення підпису у реєстрі. Голосування відбувалося за присутності десятків представників медіа, котрі, я переконаний, фіксували в тому числі і процес отримання бюлетенів шляхом проставлення підписів у реєстрі.

Очевидно, низька якість ксерокопії, наданої Вам дозволила Вам зробити хибний висновок про те, що мені було видано бюлетень без проставлення підпису.
Водночас, на рисунку нижче (рис.1) вказую Вам лінії мого підпису (взятого з копії з Вашого сайту), а також надаю зразок підпису (рис. 2).

Рисунок 1.
 
Рисунок 2
 
Прошу виправити неточності у вказаній публікації  та  сподіваюся у подальшому на об’єктивний підхід, всебічний аналіз та на виваженість висновків при аналогічних питаннях.

З повагою,
О.Ганущин".

Коментар "ЩЛ": Малюнки підписів О.Ганущина, як і текст листа депутата, можна переглянути і звірити тут. На нашу думку, депутату було би простіше чітко поставити підпис навпроти свого прізвища у списку, аніж потім читачам шукати його з лупою в колонці всієї фракції. Не кожен знайде.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів