Департамент ПЕК Львівської ОДА потребує фахівців

16:45 16 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: adm.rv.court.gov.ua

Департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців.

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

Зокрема, у департаменті ПЕК шукають начальника відділу вугільної та енергетичної промисловості управління паливно-енергетичного комплексу й начальника управління енергозбереження. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста) й досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності не менше двох років, вільне володіння державною мовою.

Окрім того, у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження вакантними є такі посади: провідного спеціаліста відділу нафтогозової промисловості управління паливно-енергетичного комплексу; спеціаліста відділу нафтогозової промисловості управління паливно-енергетичного комплексу; спеціаліста відділу вугільної та енергетичної промисловості управління паливно-енергетичного комплексу; провідного спеціаліста відділу розвитку альтернативних джерел енергетики управління енергозбереження; спеціаліста відділу розвитку альтернативних джерел енергетики управління енергозбереження; головного спеціаліста відділу організації впровадження програм енергозбереження. провідного спеціаліста відділу організації впровадження програм енергозбереження. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою, без досвіду роботи.

Посадові оклади працівників визначені постановою Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 року №292. Для участі в конкурсі слід подати такі документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2), до якої додається резюме у довільній формі; письмову заяву, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки; копію (копії) документа (документів) про освіту; заповнену особову картку встановленого зразка; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Документи необіхдно подати за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 18,  кабінет 413(б) до 30 червня 2016 року. Контактний телефон : 2612191 Детальнішу інформацію можна дізнатися за посиланням: http://nads.gov.ua/page/lvivska-oblast».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів