ДАІ «завертає» під Києвом автобуси зі Заходу України

21:15 27 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Тому студенти зі Львова добираються до столиці потягами. Але, оскільки квитків у касах немає, вагони їдуть туди наполовину порожніми.

Голова Об'єднання транспортників Петро Тулей повідомляє сьогодні, 27 листопада, в коментарі інтернет-виданню «Gazeta.ua», що співробітники ДАІ зупиняють при в'їзді в столицю лише ті мікроавтобуси, які їдуть зі Західної України. 

«За три останні дні до нас надходили скарги, що зупиняли автобуси, які їхали з людьми, невеликі буси. У водіїв дуже довго перевіряли документи, дозволи на перевезення», – інформував також Петро Тулей.

За його словами, найбільше зупиняли ті маршрутки, які їхали із заходу у напрямку Києва - з Новоград-Волинського, Житомира й Львова. Тулей зауважив також, що студенти із Заходу України спеціально не їдуть в столицю автобусами – щоб ДАІ раптом не завернула транспорт.

«Вчора спілкувався зі студентами Львівського університету на Майдані. То вони розповідали, що спеціально добирались потягом до Києва. Хоча квитків у касах немає, а вагони їдуть наполовину порожні. Тож вони просили провідника і їхали інкогніто», – розповів також Голова Об'єднання транспортників.

Він додав, що співробітники ДАІ не зупиняє натомість без причини водіїв маршруток південного, північного та східного напрямку. «Спілкувався з водіями сумських маршруток. У них таких проблем немає», – повідомив Петро Тулей.

Як повідомляв «ЩЛ», ДАІ не випускає зі Львова до Києва 13 автобусів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів