Брат дорадника президента Обами є лобістом Росії, – професор США

21:29 1 жовтня 2014 р.

Олександр Жизневський, професор економіки, менеджменту і маркетингу університету в Мериленді (США) і Українського вільного університету в Мюнхені (ФРН)

Олександр Жизневський, професор економіки, менеджменту і маркетингу університету в Мериленді (США) і Українського вільного університету в Мюнхені (ФРН)
Фото: зі сторінки Львівського прес-клубу в інтернет-мережі «Facebook»

«Росія має багато лобістів в американських парламенті та уряді. Росія сьогодні має вплив на сенаторів та президента США. Брат дорадника президента Обами є лобістом Росії», – про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) повідомив Олександр Жизневський, професор економіки, менеджменту і маркетингу університету в Меріленді (США) і Українського вільного університету в Мюнхені (ФРН).


Відео: Львівський прес-клуб

Професор наголосив, що в Росії - дуже сильна пропагандистська машина. Одним із таких засобів є канал Russia Today. Проте багато журналістів, за словами Жизневського, зараз відходять від RT. Американці також бачить інші телеканали та роблять висновки. Україна повинна мати англомовний канал, як RT, бо американці мало що знають про Україну.

«У сьогоднішньому медіапросторі та в освітньому середовищі існує багато дезінформації про українську мову та культуру. Старі совєтологи в університетах і досі говорять неправду. Ці люди вчать студентів і як наслідок формується певна викривлена громадська думка», наголосив професор.
Олександр Жизневський зазначив, що  Обамі не так важлива Україна, йому важливіше виграти війну в Афганістані та Іраку. На першому місці є боротьба із ісламістами ISIS.

"Я гадаю, що санкції проти Росії працюють. Росія вдає, наче, їй байдуже, але свій вплив санкції однозначно дають і з часом це буде ще більш відчутно. Багато американських політиків схвально ставлять до України. Треба підтримувати Маккейна та інших сенаторів, які схвально ставляться до України",- вважає професор.

Підготував Захар Черняк

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів