БПП на Львівщині замість партструктури використовує адмінресурс, – політик

18:26 7 грудня 2018 р.

Фото до новини

Два діаметрально протилежні погляди на використання адмінресурсу у владі висловили сьогодні, 7 грудня, під час засідання Незалежного громадського прес-центру «Вибори-2019» колишній начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської облдержадміністрації Федір Алєйніков і заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Іван Стецькович.


Відео: Львівський прес-клуб

- Адмінресурсу в ЛОДА, за великим рахунком, немає. Я пережив 13 голів обладміністрацій і  займався виборчим процесом - не будучи у виборах. Головна мета ЛОДА – надання ресурсу для інших, передання приміщення, комп’ютерної техніки тощо. Займатися виборчим процесом владі немає ані часу, ані можливості. Влада хоче швидше пережити цей процес і вийти з нього, - говорить 

Федір Алєйніков і наголошує, що владі приписують непритаманні їй функції.

- Влада – це об’єкт, який  розглядається всіма суб’єктами виборчого процесу як той, хто може мати адмінресурс, але насправді його немає. Основне завдання влади - це економіка, підйом і ріст економіки. Це можна вважати адмінресурсом. Якщо немає росту економіки про жодний адмінресурс не можна говорити,- вважає Федір Алєйніков.

З ним категорично не погоджується заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина” Іван Стецькович. Він вважає, що соціально-економічний розвиток для влади не має ніякого значення, бо для неї головне завдання – зберегти владу. 

- Після Революції гідності мене призначили головою Яворівської РДА. Я очолив район, коли він перебував на 9-му місці в області за рівнем соціально-економічного розвитку. За півроку ми вийшли на перше місце за соціально-економічним розвитком, перевиконали бюджет на 124,5%. Але за півроку з’являється розпорядження Президента про звільнення Івана Стецьковича із займаної посади без пояснення причини. А причина – проста. Відбувалися вибори і Президента, і до Верховної Ради. За тиждень до виборів приїхала Тимошенко. Я казав Юлії Володимирівні, що після виборів мене звільнять. Але влада зробила це швидше. Влада в суботу мене звільнила, а в неділю були вибори. Тобто соціально-економічний розвиток для влади не має ніякого значення. Для влади головне завдання – зберегти владу. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів