Бойовики залишили в Лисичанську «лише» диверсійні групи й відступили до Стаханова (відео)

15:05 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP Photo

Про це повідомив у п’ятницю російський диверсант Гіркін, проголошений «міністром оборони» терористичного угруповання «ДНР».


Відео: «Телеканал новин «24»

Агенція «УНН» передає сьогодні, 25 липня, в повідомленні «Армія ЛНР» під натиском відступила до Стаханова для підготовки контрудару, – «Стрєлок»:

«У Лисичанську на Луганщині залишились диверсійні групи «армії ЛНР» для боротьби із українськими силовиками. Про це повідомив ватажок терористів «ДНР» Ігарь Гіркін (Стрєлков) на своїй сторінці у соцмережі. За словами Гіркіна, протягом сьогоднішнього дня «армія ЛНР» веде інтенсивний обстріл позицій АТО в районі Георгіївки й РЛС із установок «Град», а також біля Металіста і Веселої Гори.

«Після важких боїв у межах міста Лисичанська підрозділи армії ЛНР, що залишалися там (комендантська рота, підрозділ «Лєшого» й «сибіряки») у кількості понад 30 осіб залишили його, давши серйозний бій в районі блокпоста «Пролетарський», де, за попередніми даними, противник залишив понад сотні своїх бійців. У місті залишаються тільки невеликі диверсійні групи луганчан. Групи бійців армії ЛНР відступили в Стаханов, де формується сила для нанесення контрудару по угрупованню противника», – зазначив Гіркін».

Натомість агенція УНІАН інформує сьогодні, 25 липня, в повідомленні «Бойовики розмістили десятки «Градів» у Горлівці, Харцизьку, Маломиколаївці і Первомайську»

«Бойовики розміщують установки залпового вогню «Град» у житлових кварталах Горлівки, Харцизька, Маломиколаївки та Первомайська. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

За його словами, терористи продовжують використовувати мирне населення, як живий щит, а також розміщувати свої вогневі позиції у житлових масивах і на території цивільних об’єктів.  «Бойовики розмістили десятки систем «Град» у людних кварталах: зокрема у Горлівці біля шахти ім. Румянцева, у Харцизьку на території ЖЕКу № 5, у селі Маломиколаївка біля Красного Луча, у Первомайську в районі ПТУ №31», – заявив Лисенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів