Бойовик Горєлов із позивним «Сахалін-2» підтвердив: «З російської армії на Донбасі воюють багато»

10:40 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: citysakh.ru

Колишній морських піхотинець із РФ розповів про своїх співвітчизників на сході України: «Їх не видно, вони тихо і акуратно працюють. Розвідка, напевно. Під прикриттям ополченців воюють».

Інформаційний ресурс «depo.org.ua» передав сьогодні, 28 січня, в повідомленні «Російський морпіх підтвердив, що на Донбасі воюють регулярні війська РФ»:

«Колишній морпіх із РФ Константін Горєлов, який воював за «ДНР», повідомив, що російська регулярна армія бере участь у війні на Донбасі.

На цьому стоп-кадрі з відеозапису штурму донецького аеропорту відображений шеврон одного з бійців з емблемою морської піхоти Росії. Бойовик Горєлов з позивним «Сахалін-2» запевняє, що це його плече і шеврон потрапили в кадр.

За його словами, «з російської армії на Донбасі воюють багато». «Їх не видно, вони тихо і акуратно працюють. Розвідка, напевно. Під прикриттям ополченців воюють», – заявив терорист.

Горєлов впевнений, що війна на Донбасі закінчиться, якщо «вбити Порошенко, Яценюка, коротше, до Верховної Ради з «Граду »і з« Буратіно »під час засідання пульнути раз».

Нагадаємо, що Росія категорично заперечує свою участь у військовому конфлікті на Донбасі, де, за даними ООН, вже загинуло понад 5 тисяч осіб».

Про це повідомляє в середу «depo.org.ua» з посиланням на «citysakh.ru».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів