У батальйоні «Дніпро-1» заявили – колона бронетехніки рашистів вирушила з Новоазовська в Маріуполь (відео)

19:26 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/PriazovTv/status/504654845039489024

За його словами, бійці батальйону «Дніпро-1» бачили її на власні очі, готуються дати їй відсіч і спростовують інформацію про контроль сил АТО над Новоазовськом


Відео: ТСН

Бійці батальйону «Дніпро-1» спростовують інформацію про те, що сили АТО контролюють Новоазовськ. Боєць батальйону «Дніпро-1» стверджує, що вояки на власні очі бачили колону російських військ на трасі від Маркіно та Новоазовських прикордонних пунктів.

За його словами, підкріплення росіянам прийшло через український розбитий прикордонний пункт і вони перегрупувалися. Боєць батальйону «Дніпро-1» заявив також, що колона техніки під «ДНРівськими» прапорами захопила Новоазовськ.

Там вони поставили на перехрестях танки, а їхні гармати направили в бік доріг. Нині колона бронетехніки вирушила в Маріуполь по Новоазовській трасі.

Бійці нарікають на те, що у них мало людей, бракує важкої техніки. Однак хлопці готуються прийняти бій – хоч вони озброєні лише автоматами. 

Про це боєць батальйону «Дніпро-1» повідомив у середу «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», нардеп Олег Ляшко стверджує, що під Новоазовськом – до 100 одиниць російської бронетехніки, журналіст Шелмоновский повідомив, що Новоазовськ контролюють рашисти, а речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко запевнив у середу, що Новоазовськ повністю контролюють українські війська.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів