Бійці батальйону «Львів» нестимуть службу в зоні АТО після забезпечення необхідними засобами захисту, – МВС

10:57 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvduvs.edu.ua

У цьому запевнив начальник обласного управління міністерства внутрішніх справ Дмитро Загарія.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформував учора, 24 липня, ввечері в повідомленні «Жоден боєць батальйону «Львів» не буде нести службу в зоні АТО, якщо він не буде забезпечений усіма необхідними засобами захисту, – Дмитро Загарія»:

«Сьогодні, 24 липня, бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» виїхали у зону проведення антитерористичної операції на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області полковником міліції Дмитром Загарією. Очільник міліції Львівщини поїхав з бійцями батальйону на схід України, щоб морально підтримати хлопців, які будуть нести службу у зоні АТО та перевірити чи вони забезпечені усім необхідним, у першу чергу засобами захисту.

«Згідно наказу Міністерства внутрішніх справ України батальйон «Львів» направляється на схід де, відповідно, буде укомплектований всім необхідним озброєнням і засобами особистої безпеки», – повідомив Дмитро Загарія. Полковник міліції запевнив, що жоден боєць батальйону не буде нести службу в зоні антитерористичної операції, якщо він не буде забезпечений засобами індивідуального захисту.

«Я забезпечу контроль за тим, щоб наші герої мали все необхідне», – зазначив Дмитро Загарія.

Нагадуємо, що батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» створено згідно наказу МВС України з метою забезпечення захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів