Бійці 24-ї Залізної бригади зі Львівщини вкотре відбили штурм їх позицій у районі села Кримське (відео)

11:54 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» Збройних Сил України повідомили в середу: «Грамотно організовані дії особового складу, налагоджена взаємодія між підрозділами, вчасно та результативно застосована артилерія, зупинили противника та нанесли йому відчутних втрат».


Відео: «5 канал»

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» Збройних Сил України повідомили сьогодні, 28 січня, такі останні новизи зі зони бойових дій на Луганщині:

«Застосовуючи стрілецьку зброю, прикриваючись мінометним вогнем бойовики зробили спробу штурмувати позицію військ оперативного командування «Північ» в районі населеного пункту Кримське (село в в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ») області. Особовий склад мужньо зустрів противника.

Грамотно організовані дії особового складу, налагоджена взаємодія між підрозділами, вчасно та результативно застосована артилерія, зупинили противника та нанесли йому відчутних втрат. Результатом дій рашистів було прохання про припинення вогню, щоб підібрати свої «200» та «300», якими вони рясно всіяли українську землю. 

За добу особовим складом знищено танк, САУ (самохідна артилерійська установка. – «ЩЛ») та САГ 2С9. Кількість знищеного та пораненого особового складу уточнюються.

Противник продовжує інтенсивні артилерійські обстріли позицій військ сектору, слід очікувати подальших спроб противника з встановлення контролю над окремими ділянками місцевості в районі відповідальності військ оперативного командування «Північ».Найбільш напружена ситуація залишається в районі населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Нижнє, Кримське, Трьохізбенка.

За добу зафіксовано 41 обстріл позицій військ сектору. Обстрілів зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районі населених пунктів Трьохізбенка, Станично-Луганське, Трьохізбенка, Макарове, Ольхове, Щастя. 

НЗФ (незаконні збройні формування. – «ЩЛ») тричі відкривали вогонь із РСЗВ (реактивних систем залпового вогню. – «ЩЛ») БМ-21 «Град», 33 рази з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з стрілецької зброї».

Про це інформують у середу на сторінці Оперативного командування «Північ» Збройних Сил України в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», 20 січня журналіст Роман Бочкала повідомляв: «Ворог хоче взяти під контроль Кримське. Лізе з трьох сторін. Але не дарма 24-ку (24-ту Залізну механізовану бригаду імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») прозвали Залізною. Хлопці тримаються! І дають гідну відсіч», натомість 21 січня в прес-центрі Оперативного командування «Північ» повідомили: «І знову на вістрі подій 24 омбр, яка по праву носить назву «ЗАЛІЗНА». Впевнені дії, грамотно та своєчасно прийняті рішення керівним складом оперативного командування, вміли дії командирів всіх рівнів та особового складу військових частин вдруге зривають плани Путіна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів