Бійці 24-ї Залізної бригади з Львівщини й «айдарівці» знешкодили машину коригувальника вогню ворога

13:48 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Військові 24-ї окремої механізованої бригади та 254-го штурмового батальйону «Айдар» тримають 29-й та 31-й блокпости на Луганщині.

Журналіст Наталя Нагорна інформує сьогодні, 26 січня, в повідомленні «Поблизу 29-го блокпосту знешкодили машину коригувальника вогню бойовиків»:

«29-й та 31-й блокпости тримають бійці з 24-ї окремої механізованої бригади (з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») та 254-го штурмового батальйону «Айдар». Сьогодні вранці вони знешкодили машину коригувальника вогню бойовиків.

Бійці переконані, через те, що диверсант був затриманий, їх обстрілювали менше.

«Айдарівець» каже: «Вони вночі виїжджають, координують позиції, і нас довбають тоді з вечора до ранку – мінометами, «Градами». Зараз, як бачите, тихо – не знають, куди стріляти».

У напрямку селища Кримське ввечері було чутно постріли з самохідних артилерійських установок. На 29-му блокпості загалом ситуація тривожна, оскілки російська армія намагається постійно тиснути на хлопців, зовсім близько стоять танки, але хлопці кажуть, що жодної позиції здавати не збираються. З 31-им блокпостом знаходяться поруч, на запасних позиціях, і звідти мають змогу контролювати ситуацію.

Окрім Кримського на Луганщині обстрілюють Щастя – його обстрілювали і вночі, і зранку з «Градів». Так само з «Градів» вночі обстріляли Станицю Луганську».

Про це повідомляється в понеділок на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів