Бійці 24-ї бригади з Львівщини продовжують контролювати 29-й блокпост на Луганщині (відео)

12:05 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Директор департаменту масових комунікацій Луганської облдержадміністрації Ярослав Галас повідомив у суботу: «29-й блокпост залишається під контролем наших силовиків».


Відео: «Громадське телебачення»

Телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 24 січня, в повідомленні «ЛОДА: На Бахмутській трасі ніч минула відносно спокійно, 29-й блокпост під контролем сил АТО»:

«На Бахмутській трасі ніч минула відносно спокійно, 29-й блокпост під контролем сил АТО. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив директор департаменту масових комунікацій Луганської облдержадміністрації Ярослав Галас.

«29-й блокпост залишається під контролем наших силовиків. Відносно ніч на Бахмутці була спокійнішою, ніж попередні. Були бойові дії, але значно менше, ніж на початку тижня», – сказав він. Повідомляється також, що терористи продовжують обстрілювати Кримське.

«31-й блокпост, наскільки вам відомо, його немає. Це умовна назва місцевості. Там немає ані наших військових, ані російських, ані бойовиків. Кримське до нього найближче. Обстріли велися, але по околицях. Нових руйнувань немає. Там просто страшні руйнування, які були на початку тижня», – додав Галас.

Раніше губернатор Луганської області Геннадій Москаль повідомив, що в районі траси Бахмутка активізувалися розвідувально-диверсійні групи бойовиків».

Про це повідомляється в суботу на сайті телеканалу «112 Україна». Своєю чергою, в прес-центрі об'єднаного командування українських військ «Північ» повідомили сьогодні, 24 січня:

«Противник за допомогою артилерії намагається нанести ураження підрозділам сектору та продовжує зосереджувати основні зусилля на напрямках населених пунктів Нижнє, Щастя та Станиця Луганська. За умов підтримки підрозділів ЗС РФ, не виключається ймовірність ведення активних бойових дій на ділянках: Станиця Луганська, Щастя, Трьохізбенка, Кримське та Новотошківка.

У період з 07.00 23.01 до 07.00 24.01.2015 року зафіксовано 22 обстріли.  Вогневого ураження НЗФ зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районах населених пунктів Щастя – 7 разів (Луганську ТЕС – 3 рази), Нижнє – 5 разів, Трьохізбенка – 4 рази, Станиця Луганська та Ольхове по 2 рази.  Бойовики використовували всі види наявного у них озброєння, 9 разів застосовували систему залпового вогню БМ-21 «Град», 10 разів ствольну артилерію та міномети. В інших випадках пуски ПТУР та стрілецька зброя. 

За добу військами протиповітряної оборони зафіксовано проліт БПЛА противника в районі населеного пункту Чмирівка.

Особовим складом оперативного командування «Північ» знищено склад з боєприпасами та до 5 одиниць техніки. Кількість знищеного особового складу уточнюється».

Про це повідомляється в суботу на сторінці об'єднаного командування українських військ «Північ» в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», воєнний кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомив у четвер: «Воїни 24-ї бригади підбили ворожої танк. На допомогу прийшли три інших. І два з них теж підбили».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів