Банкову штурмували фани «Зеніту» й російські наці? (відео)

19:26 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

1 грудня під час штурму Адміністрації Президента України лунали їх гасла.

Автори телевізійної програми «Гроші» зауважили, що 1 грудня під час штурму Адміністрації Президента України на вулиці Банковій у Києві невідомі молодики вигукували гасла російського футбольного клубу «Зеніт» зі Санкт-Петербурга. Наприклад, коли вони намагались прогнати народного депутата України Петра Порошенка з грейдера, то кричали йому «А ну-ка давай-ка у*бывай отсюда». А ця фраза дуже схожа на ту, яку використовують під час гри ультрас петербурзького футбольного клубу. 

Окрім неї, 1 грудня під час штурму Адміністрації Президента України лунало гасло російських націоналістів «Один за всех и все за одного». Однак російські радикали заперечують свою участь в провокаціях. Зокрема, засновник Російського загальнонаціонального союзу Ігор Артемов вважає події 1 грудня сценарієм ФСБ Росії. Дослівно ж він сказав із цього приводу:

«Усе, що я бачив на Банковій, це спецслужби. Це не російські націоналісти як політичний рух в Росії. Це можуть бути спецслужби Російської федерації в обов'язковій взаємодії з українськими спецслужбами»

Про це повідомляє сьогодні, 13 грудня, «ТСН.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», 1 грудня Інна Богословська – народний депутат тоді ще від «Партії регіонів», яка невдовзі вийшла з неї, – заявила в прямому ефірі телемарафону на телеканалі «ТВі», що штурм Адміністрації Президента – провокація російських спецслужб.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів