Багато хто в Кремлі радять Путіну наступати на Україну з першими морозами, – політолог (відео)

23:22 28 листопада 2014 р.

Фото до новини

Політичний експерт Андрій Окара повідомив у п'ятницю: «Зараз у Кремлі є «яструби», які вважають, що нині треба наступати на Україну, причому наступати треба тоді, коли почнуться перші морози»..


Відео: «Espreso.tv»

Політичний експерт Андрій Окара, який нині є мешканцем Москви, розповів, що Путну багато хто радить наступати на Україну з першими морозами. Про це він сказав у «Вечірньому телеекспресі» на телеканалі «Еспресо.TV», коментуючи поширену деякими ЗМІ інформацію, щодо нібито погроз наступом від Путна українському Президенту Петру Порошенку. Дослівно ж політичний експерт сказав про це так:

«Я не думаю, що Путін та людина, яка буде в розмові з Порошенком, яка записується і може бути в прямому ефірі передана, погрожувати йому і взагалі комусь. Не для того він був професіоналом у відомій справі, щоб так підставлятися. Більше того, для того, щоб лякати є інші люди, які можуть лякати чи передавати меседжі. У даному випадку, що такий меседж міг бути, я в це готовий повірити, звичайно, що навколо подібних фактів є велика інформаційна завіса, але те, що зараз у Кремлі є «яструби», які вважають, що нині треба наступати на Україну, причому наступати треба тоді, коли почнуться перші морози, – такі люди є».

Андрій Окара радить спостерігати і аналізувати за ситуацією у Молдові, і бути напоготові, й зауважує: «Більш того, зважайте на те, що нині відбувається у Молдові, тому що деякі стратеги вважають, якщо в Молдові почнеться щось типу Майдану, то тоді це означатиме, що буде загроза для Придністров'я, так, принаймні, деякі люди у Москві вважають. А якщо буде загроза Придністро'ю, то це означатиме, що Росія зможе прийти на допомогу «братському придністровському народу» з Криму через Одесу. А відповідно де Одеса, там і Маріуполь, Бердянськ і Мелітополь і оцей чудовий «міст через Керчь по землі».

Про це повідомляється в п'ятницю на телеканалі «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів