Азаров у Давосі назвав опозиціонерів бойовиками

07:49 24 січня 2014 р.

Фото до новини

Сьогодні до України приїде єврокомісар з питань європейського сусідства Штефан Фюле, а наступного тижня – Верховний представник з питань зовнішньої політики ЄС Катрін Аштон.

На Міжнародному економічному форумі в Давосі Україну представляв прем‘єр-міністр Микола Азаров. Хоча у зв‘язку з подіями в Києві у більшості офіційних заходів він участі не брав.

“Проти нас діє не опозиція, а бойовики, це треба розділяти. Здійснюється справжня спроба державного перевороту. І всі, хто підтримують цей переворот, мають чітко сказати: так, ми за скинення законної влади України. А не ховатися за “мирні протестувальники” і так далі. Межа перейдена”, – сказав прем‘єр-міністр.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров подякував Генеральному секретарю  Ради Європи Торбйорну Ягланду (на фото) за зважену оцінку ситуації в Києві. Про це він заявив під час зустрічі з Генсеком у Швейцарії.

У п‘ятницю до України приїде єврокомісар з питань європейського сусідства Штефан Фюле, наступного тижня – Верховний представник з питань зовнішньої політики ЄС Катрін Аштон.

Про це повідомляє Euronews.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів