Атаки рашистів на Донбасі захлинаються, – прес-центр АТО (відео)

22:39 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: klin-demianovo.ru

Прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський повідомив у понеділок, що бойовики кілька разів намагалися сьогодні атакувати донецький аеропорт, але отримали гідну відповідь і відступили від позицій, на яких знаходилися.


Відео: «112 Україна»

Прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський не підтвердив в ефірі телеканалу «112 Україна» інформацію про те, що зараз триває обстріл Авдіївки. Він сказав із цього приводу: «На даний момент я поки що не можу підтвердити. Але протягом дня атаки відзначалися».

За його словами, кілька разів бойовики намагалися сьогодні атакувати донецький аеропорт, але отримали гідну відповідь і відступили від позицій, на яких знаходилися. Своєю чергою, інформацію про те, що в Макіївці нібито бачили колону танків і машин з зенітками, прес-офіцер АТО також не підтвердив, зазначивши натомість: «Спецпідрозділ, який працював в цьому напрямку, не доповідав про переміщення техніки. Скоріше всього, це була демонстрація військової присутності, щоб викликати паніку у місцевого населення. Вчора місцеве населення Дебальцевого звинувачувало ВСУ, що вони ведуть вогонь по населеному пункту. Насправді це саме та ситуація, коли бойовики ведуть перехресний вогонь артилерійський. Це вводить людей в оману».

Відповіді Дмитрашковського передаєв понеділок телеканал «112 Україна». Натомість в останньому наразі повідомленні на сторінці прес-центру АТО  в інтернет-мережі «Facebook» мовиться: 

«За день, що минув, по позиціях сил АТО бойовики відкривали вогонь 16 разів. Найбільш сконцентровано обстріли велися на Донецькому напрямку.

У зону ураження ворожої артилерії та мінометів потрапили населені пункти: Оленівка, Новотроїцьке ,Миколаївка, Красногорівка, Авдіївка, Піски, Веселе, Тоненьке, Новотроїцьке.

Відновилися обстріли території України з боку Російської Федерації з району Монжаївки та Патроновки. Обстріли велися у напрямку Станично-Луганського та Верхньо Ольхової.

У районі аеропорту «Донецьк» зберігається напружена тактична обстановка. Бійці сил АТО продовжують мужньо обороняти стратегічні об'єкти в цьому районі. Атаки терористів захлинаються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів