Активісти презентуватимуть у Львові веб-ресурс для громадських організацій

17:15 26 грудня 2016 р.

У вівторок у «вільному просторі «coMMuna» обговорять проблеми та перспективні напрями співпраці з органами виконавчої влади, обміняються своїм досвідом і особливостями співпраці із органами влади та представлять проекти, які вони реалізували у 2016 році.

У вівторок, 27 грудня, о 10:00 у «вільному просторі «coMMuna» на вулиці Галицькій у Львові розпочнеться презентація веб-ресурсу для громадських організацій – «WorkNGO», який буде інформативним сайтом для поширення їх діяльності, подій та заходів і допоможе у здійсненні моніторингу діяльності інститутів громадянського суспільства. Його презентуватиме громадська організація «Молодіжна ліга спорту та спортивного туризму», яка стала переможцем конкурсу в рамках Обласної програми «Молодь Львівщини» у 2016 році.

Під час презентації громадські організації обговорять проблеми та перспективні напрями співпраці з органами виконавчої влади, обміняються своїм досвідом і особливостями співпраці із органами влади та представлять проекти, які вони реалізували у 2016 році. Про це повідомили сьогодні, 26 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів