9 травня Львів охоронятимуть від провокаторів приблизно 1400 міліціонерів (відео)

13:46 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

У цьому запевнив у четвер начальник сектору забезпечення масових заходів управління громадської безпеки обласного управління МВС Ігор Гнилюх.


Відео: ТСН.ua

Місця, де можуть бути вчинені провокації у Львові 9 травня – Пагорб слави, Марсове поле, Монумент слави на вул. Стрийській – охоронятимуть близько 1400 міліціонерів. У разі потреби будуть задіяні курсанти та викладачі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Про це повідомив сьогодні, 8 травня, на прес-конференції начальник сектору забезпечення масових заходів управління громадської безпеки міліції Львівщини Ігор Гнилюх. Він також конкретизував: «Проведено розрахунок, визначено відповідальних за об’єкти – Пагорб слави, Марсове поле, Монумент слави. Загалом буде близько 1400 працівників міліції. У резерві – курсанти та викладацький склад Львівського університету внутрішніх справ».

Начальник штабу міліції Львівщини Юрій Гладун повідомив також, що міліція Львівщини вже більш ніж тиждень працює у посиленому режимі на упередження будь-яких провокацій, уточнивши: «Вся міліція перейшла на посилений варіант несення служби. 60% особового складу постійно на роботі. Сьогодні на патрулювання у Львові заступили понад 20 нарядів. Проводяться наради з іншими правоохоронними органами з метою обміну інформацією і координації роботи. Є домовленість з керівниками готелів, мотелів, що вони будуть інформувати міліцію про появу підозрілих осіб. У великих містах Львівщини також активно працюють правоохоронні органи».

Юрій Гладун також звернувся до представників політичних сил, громадських організацій, активістів та мешканців Львова проявити максимальну толерантність, аби унеможливити провокації 9 травня. Про це повідомляє в четвер Західна інформаціяйна корпорація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів