69% загиблих зі серпня на Донбасі терористів – громадяни Росії, – ЗМІ

19:50 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: joinfo.ua

На основі аналізу 600 упізнаних трупів терористів з Донбасу складено їх сукупні «портрети» станом на квітень-липень і на серпень-листопад.

«Національний склад бойовиків Донбасу за півроку кардинально змінився. За останні чотири місяці гинули в основному росіяни», – повідомила сьогодні, 10 листопада, російська інформаційна агенція «Новый Регион». У повідомленні також конкретизують:

«На основі аналізу 600 упізнаних трупів терористів з Донбасу складено портрет сепаратиста станом на квітень-липень 2014 і на серпень-листопад 2014. Відповідно до проведеного аналізу, до середини літа серед незаконних бандформувань воювали в основному жителі Донецької та Луганської областей (68% – українці, 32% – росіян).  Середній вік весняно-літнього сепаратиста склав 39 років, а найпопулярніше ім'я – Сергій.

Зі серпня ситуація в зоні АТО істотно змінилася: громадяни Росії стали займати домінуюче становище за кількістю серед бойовиків Донбасу (31% – українці, 69% –росіяни). Більшість із них – жителі Псковської області. Середній вік знизився до 31 року, а найпопулярнішим стало ім'я Олександр».

Про це повідомляється в понеділок на сайті російської інформаційної агенції «Новый Регион».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів