6-7 жовтня у Львові пройде засідання заступників глав МЗС України й країн Вишеградської групи

11:48 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: polradio.pl

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перемовинах у нашому місті сторони планують обговорити перспективи практичної взаємодії щодо реалізації євроінтеграційних реформ в Україні, шляхи посилення регіональної безпеки, розвиток транскордонного співробітництва, удосконалення транспортної інфраструктури, інші актуальні питання.

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 6-7 жовтня у нашому місті відбудеться засідання на рівні заступників міністрів закордонних справ країн Вишеградської групи та України. В повідомленні також конкретизують:

«Українську делегацію очолюватиме Перший заступник Міністра закордонних справ України Наталія Галібаренко.  У засіданні візьмуть участь Державний секретар Міністерства закордонних та європейських справ Словацької Республіки Петер Буріан, Державний секретар Міністерства закордонних справ Чеської Республіки Рудолф Їндрак, Державний секретар Міністерства закордонних справ Республіки Польща Томаш Орловскі, Державний секретар Міністерства закордонних справ Угорщини Іштван Мікола. 

Програмою заходу також передбачено проведення зустрічей представників країн В-4 з керівництвом Львова та Львівської області.  Під час перемовин сторони планують обговорити перспективи практичної взаємодії щодо реалізації євроінтеграційних реформ в Україні, шляхи посилення регіональної безпеки, розвиток транскордонного співробітництва, удосконалення транспортної інфраструктури, інші актуальні питання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів