30 машин із терористами вирушили проти батальйону територіальної оборони «Донбас»

23:35 15 травня 2014 р.

Бійці батальйону територіальної оборони «Донбас» у Великоновоселківському РВВС

Бійці батальйону територіальної оборони «Донбас» у Великоновоселківському РВВС
Фото: twitter.com/ChristopherJM

Про це повідомив у четвер його командир Семен Семенченко.

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомляє сьогодні, 15 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Підтвердилася інформація про відправку колони з 30 автомашин та автобусів бойовиків «ДНР» на Великоновосілівку. Одночасно колона з бійців внутрішніх військ виведена з Донецька в напрямку Києва. Збіг?..

Приймаю на себе відповідальність за вилучення зброї у Великоновоселківському РВВС і озброєння бійців народного ополчення. Вирушаємо назустріч колоні.

Якщо перемога буде на нашому боці – після цього йдемо на Донецьк. Гопникам, чеченцям, продажних ментів, різного роду «востокам» і «донецкам» – до швидкої зустрічі».

Як інформував «Щоденний Львів», Семен Семенченко повідомляв сьогодні: «У зв’язку із захопленням влади сепаратистами ДНР у Великоновосілківському районі Донецької області, при співучасті або потуранні міліції та бездіяльності місцевої влади жителями району сформовано Народне ополчення. Народне ополчення підтримує призначеного вчора нового голову райдержадміністрації та бере під контроль будівлі райради, районного відділення міліції, прокуратури. Для надання допомоги Народному ополченню в район увійшли частини Добровольчого батальйону «Донбас». Всі працівники міліції, котрі втратили право служити українському народу, будуть роззброєні і відправлені по домівках. Всі чиновники, котрі перейшли на службу ДНР і тим самим втратили легітимність, будуть відсторонені від посад. Озброєні люди з ополчення ДНР будуть блокуватися і, в разі безпосередньої загрози життю і здоров’ю громадян, знищуватися. Для фіксації реальної ситуації в районі мною запрошені і знаходяться тут журналісти декількох телерадіокомпаній. До нормалізації ситуації в районі беру відповідальність за життя і здоров’я громадян України та підтримання громадського порядку на себе».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів