29 червня на Донбас вторглися з Росії чотири колони військової техніки, сьогодні її очікують у Сіверську, – Twitter

18:28 30 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/skhakirov/status/483593066297982976/photo/1

Про це, як передає в понеділок «Українська правда», повідомляють сьогодні в соцмережах.

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 30 червня, в повідомленні «У соцмережах кажуть про військову техніку, що їде в Україну з Ростова»:

«У місті Сіверск (Донецька обл.) КамАЗами перекрито усі дороги та вулиці – тут очікується проходження колони іноземної військової техніки. Про це з місця події у зоні АТО  повідомляє кореспондент «Української правди». 

«Чекають на проходження колони техніки. Не української техніки», – зазначив журналіст. 

Разом з тим у соцмережах очевидці розповідають, як російська військова техніка рухається дорогами з боку Ростова-на-Дону до кордону з Україною. Так, користувач @skhakirov виклав фотографії техніки у «Твіттер».

«Велика колона російської військової техніки рухається з боку Ростова  до кордону з Україною», – зазначив він. Також він уточнив, що фото зроблено на кордоні з РФ неподалік с.Успєнка.

«Не розгледів, чи були на БТР знаки відмінності. Машина супроводу ДАІ мене відтіснили від колони», – додав користувач.

Разом з тим інший користувач, @Alosha_Popovich, зазначає: «Це не бойовики, це армія. Сьогодні особисто бачили 2 БТРи та 4 гаубиці (122 мм) на причепах за вантажівками».

Ще один користувач, @kozakmamai, зазначає: «З учорашніми 4 колонами техніки, яка заїхала з РФ у бойовиків є фактично повноцінна армія. Ось для цього перемир'я і було».

Як відомо, раніше повідомлялося, що у Луганськ звозять танки на платформах, тягачами. «Луганськ сьогодні. Поки Олланд, Путін і Меркель вмовляють Порошенко продовжити перемир'я, російські танки продовжують вільно завозитися в місто прямо на платформах, тягачами, щоб не пошкодити асфальт», – зазначив очевидець Денис Казанський. 

Як відомо, до 22:00 30 червня в зоні АТО продовжено «перемир'я» – припинення вогню в рамках «мирного плану Порошенка». Українські силовики дотримуються його, однак терористи ДНР та ЛРН систематично ігнорують, обстрілюючи пости АТО та колони українських військ».

Як інформував «Щоденний Львів», до українського кордону рухається велика колона російської військової техніки – про це повідомляє у понеділок очевидець, який опублікував у соціальній мережі фотодоказ своєї інформації, журналіст Денис Казанський повідомляючи, що в Луганськ продовжують вільно завозитися російські танки, також ілюструє свою інформацію фотодоказом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів