27 липня байкери розвозитимуть усіх львів'ян за гроші, на які придбають військовим бронежилети й аптечки

17:30 26 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: anderver.livejournal.com

Мотоциклісти чекатимуть на пасажирів по обіді біля оперного театру.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 26 липня, в повідомленні «Завтра у Львові байкери збиратимуть кошти для українських військових»:

«Завтра один із мотоциклетних клубів Львова збиратиме кошти для українських військових. По обіді неділі, просто неба, в центрі Львова біля оперного театру зберуться байкери на своїх двоколісних конях для збору коштів для українських військових.

Байкери мають намір зібрати гроші, катаючи львів'ян на своїх мотоциклах. Організатори акції очікують, що після такої атракції люди будуть класти до збиральної скриньки стільки грошей, скільки зможуть. Визначеної плати за катання на мотоциклі не буде.

«Часто, коли ми кудись приїжджаємо, люди просять зробити фото або просять їх покатати. І кілька днів тому у нас народилася ідея таким чином зібрати кошти для наших військових», – повідомив УНН президент одного з мотоциклетних клубів Львова Сергій Панік.

До слова, Сергій Панік також відзначив, що за зібрані кошти байкери збираються придбати для українських військових медичні аптечки та бронежилети».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів