25 жовтня у Львові – екуменічний молебень за чесні вибори

11:24 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ltdaily.info

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в неділю, в переддень виборів, о 15.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи розпочнеться екуменічний молебень за чесні вибори.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в неділю, в переддень виборів, о 15.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи розрочнеться екуменічний молебень за чесні вибори. У повідомленні також конкретизують:

«У неділю відбудуться вибори до Верховної Ради України. У Львові вже стало традицією в такий відповідальний час спільно молитися за справедливе і чесне голосування. Тож у переддень виборів, 25 жовтня, о 15.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченкові відбудеться екуменічний молебень за чесні вибори.

«Час виборів спонукає нас до відповідальності та чесності. Ці чесноти нам дарує Господь. Тож потрібно разом просити в Бога, щоб просвітив наш розум і серце та наповнив мудрістю. Кожен християнин повинен бути гідним громадянином своєї країни, а спільна молитва допоможе виконати наш громадянський обов’язок сумлінно», – зазначає отець Павло Дроздяк, капелан Львівської міської ради. До участі запрошені духовенство та миряни усіх парафій міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів