25-27 липня у Львові на міжнародному мото-рок-фестивалі також збиратимуть кошти для військових

17:55 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv-online.com

Як повідомили у четвер його організатори, він відбудеться на відпочинковій базі «Гранд-Резорт».

Як повідомила сьогодні, 24 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, на міжнародному мото-рок-фестивалі «Західний вітер» також збиратимуть кошти для військових у зоні АТО. У повідомленні з цього приводу також сказано:

«Як повідомили організатори, мото-рок фестиваль «Західний вітер», який проходитиме у Львові на відпочинковій базі «Гранд- Резорт» з 25 до 27 липня, відбудеться на підтримку військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО.

«Метою проведення фестивалю є: популяризація моторуху серед молоді, духовне, технічне та фізичне виховання молоді, взаємозбагачення молодіжних культур різних країн, євро-рок інтеграція, толерантність до різних життєвих позицій. Організація з 2004 року проводить найбільші байкерські з’їзди на території Західної України. У 2014 році проводимо IX Міжнародний мото-рок-фестиваль «Західний Вітер», що проходитиме у Львові 25-27 липня (детальна інформація на www.lionsmc-ukraine.com).

Цього року Фестиваль пройде на підтримку військовослужбовців, які знаходяться у зоні АТО. Волонтери зі скриньками будуть допомагати у зборі коштів. Разом з тим, продовжує свою справу всеукраїнська акція «Мотосерце», яку започаткувала організація у 2013 році (детальна інформація – на www.motoserce.lionsmc-ukraine.com)», – йдеться у повідомленні від організаторів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів